Minusta 

Olen Kaisu Heiskari, pitkän linjan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen. Olen työskennellyt lähes 30 vuoden ajan erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä perheiden parissa. Monta elämäntarinaa olen kohdannut työvuosieni varrella ja saanut kulkea kappaleen matkaan näiden ihanien asiakasperheiden kanssa auttamalla heitä erilaisissa hankalissa elämäntilanteissa. Viimeisimmässä eli nykyisessä työssäni Oulun yliopistollisen sairaalan nuorisopsykiatrialla olen ollut lähes seitsemän vuoden ajan. 

Perhe ansaitsee tulla kuulluksi

Työskentelytapani on perhettä arvostava ja kunnioittava. Terapeuttina olen kuunteleva, myötäelävä, ymmärryksiä ja oivalluksia herättävä sekä muutosta edistävä ja rakentava. Perhe ansaitsee tulla kuulluksi, koska perheen sisältä löytyvät usein ne voimavarat, jotka vain pitää saada käyttöön ja näiden voimavarojen löytämiseen voin olla avuksi. 

Siviilielämässäni olen vaimo, aikuistuneen nuoren poikani äiti ja iäkkäiden vanhempieni tuki ja turva eli painin elämässäni ihan samanlaisten arjen asioiden kanssa kuin kuka tahansa meistä.

Perheterapia Pariterapia

Koulutukset

2021

Perhe- ja paripsykoterapeutti-koulutus, Oulun yliopisto

1992

Yhteiskuntatieteiden maisteri, sosiaalityö, Lapin yliopisto

1994

Kasvatus- ja perheneuvolan erikoistumiskoulutus

1997

Lastensuojelutyön koulutus 15ov

2007

Opettajan pedagogiset opinnot

Lisäkoulutukset

2018 Perhe syömishäiriöpotilaan tukena

2018 Miten tukea lasta ja vanhempia perheen kriisissä

2019 Minding the Body Mentalizing and Eating Disorders 

2021 Intensive Online course Emotionally Focused Therapy (tunnekeskeisen pariterapian intensiivikurssi, kouluttaja Susan Johnson)

2021 Tunnekeskeisen pariterapian peruskurssi

2022 Tunnekeskeisen pariterapian syventävä koulutus 

ja lukuisia muita…